du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt

Imorse vaknade jag med en stor klump i magen och känslan av att vara usel. Känslan av att vara en börda för världen och att vara den personen som bara gör misstag, efter misstag, efter misstag. Jag vaknade med dåligt samvete och en vilja att göra om, för att göra rätt - inte enligt mig själv utan enligt någon annan eftersom jag än en gång glömt bort vad jag själv anser som rätt och fel. Allt på grund av en dröm som påminde mig om just den känslan och det tvivlandet på mig själv.

Det förvånar mig fortfarande att en person kunde få mig att tappa bort mig själv helt. Jag som trott att jag varit så stark och säker på mig själv kunde helt plötsligt börja undra om det kanske var bättre att låta någon annan bestämma exakt hur jag skulle vara för att jag inte skulle förstöra livet för alla jag någonsin kommer att träffa. Jag trodde att den där känslan av maktlöshet och hjälplöshet inför en enda person hade försvunnit för evigheter sen men faktum är att den bara har stått en bit utanför bubblan och väntat. Väntat på första lilla antydan till spricka, för att snabbt ta sig in igen.

Efter drömmen i natt knackade den på igen, men jag låste dörren med alla lås som fanns för att inte låta värdelösheten påverka mig igen. Aldrig mer, någonsin, ska någon få mig att känna mig så dålig, för det är jag ta mig fan inte.


Hit skulle jag behöva åka nu, vem är på?


rika leker fattiga, men bor i sköna hus

- "Är det kallt ute nu?
~"Ja, fast inte lika kallt som det var tidigare idag. Och vet du? Det är nästan bara fyra månader kvar till midsommar!"
- "Ja, så kan man ju också se det.."
~"Tänk hur jobbigt det var i november, med sju månader kvar!"
...
- "Ja, och jag har ta mig tusan inte fått en enda stol i huvudet idag!"