om jag kunde visa hela världen hur du ler

Hade en helt sjuk kväll med släkten igår och kvällen avslutades riktigt bra på Harrys med två av mina systrar och min nyblivne "bror". Låter bilderna få tala för sig själva!


Tokseriösa på "Hela havet stormar"


Knuffar&fusk, dans&skratt!


Jag var i finaaal (som jag även vann, mycket viktigt)


Älskade morfar ska beskriva "Godahoppsudden"


Och min morbror beskriver kräfta?
(Jag vet ju att du kommer se bilden eftersom ni läser min blogg där hemma...)


Söta mormor fick ett pinsamt ord, haha <3


I'm not gonna move

Träffade Mickis idag och tog en fika på Waynes och jag fick verkligen känna efter hur jävla bra jag mår. Det är första gången på väldigt länge som jag inte har en kille som ligger och gnager någonstans i bakhuvudet och det gör att jag orkar med allt så mycket bättre. Trivs bättre med mitt glada jag, än mitt deppiga.

När jag var på väg hem började jag tänka på låten The man who can't be moved av The Script, och tänkte på hur bra den är. Har alltid tyckt att den är så romantisk och fin, att han verkligen älskar henne så mycket att han bosätter sig på trottoaren där de träffades första gången för att hoppas på att hon kommer dit och letar efter honom.

Men sen slog det mig att han är ju läskig! Om jag hade dumpat en kille för att jag inte längre är kär i honom så skulle jag absolut inte vilja att han satt och väntade på mig i en sovsäck på gatan. Och om jag träffat någon ny så skulle jag ju inte lämna honom bara för att mitt ex sitter och fryser någonstans för att bevisa sin kärlek till mig. Det är ju helt idiotiskt. Är man inte kär så är man inte kär, svårare än så är det inte.

Nej, så nu gillar jag inte den låten så mycket längre, den är obehaglig.


du får hela jävla jag

Jag reagerade inte ens på att det stod "Lasse Lindh" i två nya mail från facebook. Jag gick bara in direkt och kollade vad Stina kommenterat på min status. Sen såg jag att jag hade ett nytt meddelande i inkorgen och gick in och tittade vem det var i från. Tog mig säkert 5 min att tyda att det stod att det var Lasse Lindh som hade skickat det.



Och jag skiter fullständigt i att han skickar typ likadana meddelanden till alla som skickar vänförfrågan till honom. För jag har i vilket fall som helst fått ett meddelande som är skrivet av självaste Lasse Lindh. Det är helt galet och jag sitter typ och skakar.

Haha. Helt sick.

so you don't stand out, but you don't fit in

Efter att ha anmält mig till högskoleprovet så kollade jag på alternativa utbildningar till den jag vill gå, och som läget ser ut nu så skulle jag precis lika gärna kunna hamna i Kalmar som i Sundsvall. Det är helt enkelt ödet som bestämmer. Hoppas såklart på det sistnämnda, men vill inte påstå att det skulle bli så speciellt mycket sämre att flytta söderut. Så länge jag får lära mig något jag tycker är roligt så är jag nöjd.

Imorgon ska jag tvinga mig själv upp ur sängen tidigt så jag ställer tillbaka min dygnsrytm. Blir så trött på det här. När jag äntligen började få ordning på det så blev jag sjuk och allting rördes om igen. Ska i alla fall städa av hela min nedervåning här hemma. Känns lite löjligt egentligen, jag har ju nästan som en egen lägenhet här i källaren. Det enda som fattas är ett kök. Skulle till och med få plats med en inneboende. Någon som är intresserad?

 


cause I'm in too deep

JAG SKREV FEL HÄR OM DAGEN.
DET ÄR BARA 4 MÅNADER KVAR TILL PARIS!
IIIIIIIIH.

Satt igår/inatt och läste igenom gamla blogginlägg på Lunarstorm, vilket jag alltid gör när jag har svårt att sova, vilket är typ varje natt. Jag skrattar åt, gråter över och skäller på den person jag varit genom åren. Ganska intressant faktiskt, och kul att det fortfarande finns kvar allting.

I vilket fall som helst så hittade jag all gammal musik jag jämt lyssnade på i högstadiet, så nu sitter jag och lyssnar på Sum 41, The Click Five och American Hi-Fi på Spotify och minns personer som jag kopplat alla dessa låtar till. Känns som jag blev 6 år yngre helt plötsligt. Den bästa låten är Sum 41 feat. Ludacris - Get back. Den lockar fram någon form av kaxig Anna. Just nu tror jag själv att jag är en astung neger som ska döda någon.

Grattis till Mamma som fyller år idag!


quand elle chante elle se sent bien

Imorgon är det den efterlängtade lönen äntligen. Känns extra roligt nu eftersom jag kommer kunna spara så mycket, och ännu mer extra roligt eftersom de pengarna kommer gå till något väldigt speciellt. I slutet av maj åker jag och Mamma till Paris, en stad som jag velat besöka i flera, flera år. Ska bli enormt kul att se alla historiska platser, och även de nya och moderna ställen, om jag alltid längtat till.

Det är så otroligt mycket roligare att resa någonstans när man har betalat det själv, vilket jag gör den här gången. Precis som jag gjorde till London och Magaluf. Det är som att ge sig själv en present.


5 månader kvar!


trying to find a place in the sun

När jag var liten ville jag bli delfinskötare. Det ville alla. Det var liksom modet då. Men för att bli lite coolare senare så ändrade jag mig till späckhuggareskötare. Otroligt mycket tuffare och lite mer annorlunda. Vet inte varför jag valde just späckhuggare faktiskt. I och för sig satt ju jag och min bästa vän Helena och skrev långa berättelser om (Rädda) Willy och Willa, Krabban Klas och sköldpaddan som jag inte minns vad den heter, så intresset fanns ju.

Sen ville jag bli ridlärare såklart, det kom med hästintresset. Och kontorist ville jag vara ett tag. Visste nog inte egentligen vad det handlade om, men när jag var med mamma på jobbet fick jag ju lägga pussel på datorn och sortera papper. Det var ju faktiskt roligt.

Efter det kom ett sträck där jag ville bli lärare, har för mig att jag tänkte att jag skulle ge tillbaka alla läxor som var så tråkiga. Att jag skulle få vara den som stod där framme och jävlades liksom. Men det släppte jag ganska snabbt när jag upptäckte hur kort tålamod jag har när folk inte förstår. Dock tror jag att det snarare handlar om att jag blir frustrerad över hur sämst jag är på att lära ut. Jag kan helt enkelt inte förklara, och då är det ju inte så konstigt att folk inte förstår?

Under hela min "deppiga" period kunde jag bara se mig på en scen och ingen annanstans. Var därför otroligt jobbigt när jag inte fick gå på min drömskola i Skara. Men under nästan hela min gymnasieperiod har jag inte haft den blekaste om vad jag vill göra. Det har stått helt still i mitt huvud och när folk har frågat mig vad som ska hända efter studenten har jag skrattat och ryckt på axlarna och sagt: "Ja, jag blir väl kvar på Ica tills jag kommer på."

Och helt plötsligt, när jag satt där på Ica i höstas under en lunchrast och bläddrade i Aftonbladet slog det mig. Helt plötsligt blev jag säker, och det är jag fortfarande. Jag vill bli journalist. Och när jag fått min lön på måndag ska jag anmäla mig till högskoleprovet.

du är en saga allt för god för att vara sann

Har gått nu i flera dagar och tänkt skriva något i bloggen som ploppat upp i mitt huvud, men jag har inte orkat av någon konstig anledning. Och nu när jag blev skrivsugen så kan jag inte minnas vad det var jag har funderat så mycket över och velat klottra ner offentligt. Det är totalt bortblåst. Allt jag försöker skriva om suddas ut direkt. Jag har verkligen inget speciellt att berätta om och ändå tycker man ju att jag borde ha det. Med tanke på att jag lär ha hunnit filosofera rätt mycket för mig själv här i soffan. Men icke. Jag har tydligen haft hjärnfluss också, eller nåt.

Fan nu var jag på väg att radera bort allt det där också.

Sitter som ett ego och lyssnar på
mig själv och Jonas.
Bara för att det gör mig så sjukt lycklig.



I don't wanna wait for our lives to be over

Sedan i måndags förmiddag har jag legat i soffan framför tv:n. Jag kan alla reklamer utantill och jag kan nästan tv-tablån utantill också. Jag kollar på Vänner och How I met your mother på dagarna, och sedan repriserna på nätterna. Och jag kollar på halva avsnitten innan jag påminner mig själv om att jag redan sett exakt samma program redan.

På nätterna har jag lärt mig att jag kan kolla på The Practice med den läskiga William Hinks innan det kommer två avsnitt på raken av Dawson's Creek. Och på natten är det inte ens reklam! Hur bra som helst ju. Sen kan jag sova några timmar innan The Voice börjar och sen kör det om igen. Och om jag skulle ha svårt att sova och vakna upp ibland så finns det alltid något bra på Animal Planet att kolla på.

Halsfluss är det tråkigaste någonsin. Hoppas jag blir frisk snart.


after all, we're only human

Är trött efter den här helgen, men det har varit så otroligt skönt att komma bort och speciellt att få träffa Emmapemma igen. Och det var en jätterolig helg, Örebroare är toksköna människor!

Nu ska jag duscha och sen sätta mig och läsa min Cosmopolitan.


Baccardiläppar och kärlek i mängder <3



you make things right

Tog precis en dusch och upptäckte att min nya deo luktar chai te! Helt underbart med tanke på mitt nya beroende som handlar om just chailatte. Dock kom jag precis på mig själv med att längta efter att sitta på tåget imorgon och dricka en kaffelatte från Pressbyrån samtidigt som jag läser Cosmopolitan. Jag är alltså kaffesugen. Nu. Har i och för sig varit det hela dagen. Men ja, jag tror kaffe och chailatte är det godaste jag vet.

Och varför jag ska åka tåg är för att jag ska till min älskade vän Emmapemma imorgon och stanna där över helgen. Skönt att det inte blev 5 år mellan träffarna den här gången. Jag vet att det kommer bli en bra helg, vad vi än hittar på, för Emma har äääääntligen kommit ut från toaletten!

Haha, Örebro imorgon alltså.
PUSS!


silly boy

Så skönt att Mickis ringde och berättade det där för mig i morse. Först blev jag arg, sen blev jag ledsen, sen blev jag arg igen men efter att ha släppt ut allting på jobbet så släppte det. Nu sitter jag bara och skrattar och är så sjukt glad över att jag blev av med dig innan alla de här sidorna hos dig ploppade upp. Jag har fortfarande bara varit kär en gång i mitt liv, och det har inte varit den här vintern.

Hoppas du läser det ditt jävla svin.


you won't be the end of me

if you were the one, you wouldn't hurt me so bad

En till sak som jag och Emmapemma har gemensamt är att vi lyssnar på Westlife när vi deppar. Det har varit mycket westlife de senaste veckorna. Men idag lyssnar jag på Westlife för att jag känner mig starkare än någonsin! Har inte känt mig deppig på flera dagar och det får mig att tro att det jag trott att jag varit deppig över inte är den egentligen orsaken. Då skulle det inte gått över så här snabbt.

Så, nu ger jag mig ut i mitt nya lyckliga januari!



please lift your head from your hands

Imorgon jobbar jag mitt sista mördarpass på jobbet och sen är jag ledig i nästan två veckor innan min nästa jobbhelg kommer. Hoppas dock på att jag får lite mer jobbtider innan dess. Ring mig ICA! Haha.

Magnus tipsade mig om Mr Hudson - Lift your head vilket var en otroligt passande låt för mig just nu. Kul att han tydligen har börjat läsa min blogg regelbundet också, med tanke på alla kommentarer jag får. Nu måste jag verkligen börja tänka på vad jag skriver - både pappa och jobbet sitter tydligen och snokar här. Inget mig emot egentligen, skönt att folk vet vad som händer liksom.

På min lediga tid ska jag fokusera på mig själv.


let that be enough

Ooooj vad jag:
... har jobbat den här veckan.
... ska jobba i helgen.
... älskar att vara nyduschad.
... hatar att alla mina naglar går av på jobbet.
... blev förvånad över hur snyggt mitt rum blev felvänt?
... längtar efter att åka Emmapemma nästa helg!



don't stand me up, don't let me down

Oftast när jag känner mig sviken av någon så drömmer jag att Du visar för mig att du aldrig kommer försvinna. Dagarna efter går jag alltid runt med en varm känsla i kroppen, för att jag vet att det är sant.

Har för övrigt hittat en pepplåt. Satt och skrattade för mig själv på bussen när jag lyssnade på den.

Oh darling, who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds in the sky? Not I.

Oh darling, who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment of a telephone call?
Not I. No I don't need that at all.

I'm tired of love. Yeah, sick of love.
I've taken more than enough.

Oh darling, who needs the night?
The sacred hours, the fading life?
Who needs the morning and the joy it brings?
Not I. I've got my mind on other things.

Oh darling, who needs joy?
Who needs a perfect girl or boy?
And who needs to draw that person near?
Not I. Because they always disappear.

I see me through your eyes

Trodde aldrig att jag skulle tycka att Avatar var bra. Pangpang och konstiga fantasifigurer är inte riktigt min favoritgenre när det gäller film. Men jag måste erkänna att jag nästan vill höja den lika mycket till skyarna som alla andra gör. Det är verkligen en helt underbar film på många sätt. 2 timmar och 41 minuter gick mycket snabbare än jag trodde och jag fick till och med gråta en skvätt. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det är vackert när två blåa monster "förenas", men allt var så himla fint.

Ja, den här filmen hamnar absolut på min topplista.




som ett pappersflygplan

Jonte introducerade mig till Maskinens låt Kärlek vid sista ögonkastet. Den är hemsk. Helt sjukt sorligt och jobbig att lyssna på. Man blir liksom ännu mer deprimerad än vad man är. Men ändå kan jag inte sluta lyssna på den för det är så himla underbar på samma gång. Jättekonstigt.

Den här veckan ska jag jobba arslet av mig.


Kolla
här förresten, om ni vill höra mig och Jonas sjunga!

I'm not gonna say that I'm okay

Jag är otroligt dålig på att städa. Kommer alltid på mig själv med att ta pauser på alla konstiga sätt. Antingen springer jag på toa fast jag inte är kissnödig eller så börjar jag läsa i någon tidning för att "den är jättebra". Nu var ursäkten att jag ville blogga om nyårsafton helt plötsligt.


Jaja, jag hade en väldigt bra nyårsafton i alla fall. Och det har jag alla mina vänner att tacka för. Och igår tog jag och Rebecca tåget till Stockholm för att träffa Moa och Johanna som båda befann sig i Stockholm nu under nyår och att träffa er igen fick mig att inse att jag har så otroligt många guldkorn i mitt liv som jag vill ta vara på.

Fler bilder från nyår finns på facebook, men här kommer en!