för jag tänker på en ängel

Oj, vilken bra vecka det här är och kommer bli. Igår fick jag chansen att rida för första gången på fyra år, vilket var otroligt roligt även fast det var svårt. Saknar ridningen ännu mer nu när jag verkligen minns hur det är. Hästar är så otroligt jävla bra, på alla sätt och vis. Och fy fan vad jag saknar Baileys, den bästa av dem.

Idag har jag varit på halkbanan och slirat omkring vilket också var kul, snart har jag nog det där jävla körkortet. Nu sitter jag i soffan med min låtsassyster och kollar på Håkan Hellström Live på Peace&Love 2009 för typ tusende gången med gåshud på kroppen och kärlek i hjärtat. Håkan är verkligen så otroligt jävla bra, på alla sätt och vis.

Och imorgon åker jag till Paris med mamma och jag tror inte jag behöver skriva så mycket mer om det - längre.
Paris kommer verkligen bli så otroligt jävla bra, på alla sätt och vis
.


Världens bästa häst <3


it's nothing but love

Igår hemma hos pappsen satt jag och kollade igenom hundböcker som jag alltid tittade i när jag var mindre. Jag och min bästa barndomsvän Helena brukade sitta och bläddra och peka ut den finaste hunden på sidan. Vi fick inte ta samma, så det blev liksom lite tävling varje gång vi vände blad.

När jag blir äldre och har tid så vill jag ha en hund. Jag vill ha en liten hund men som ändå beter sig som en stor. Hundar med rosetter är fina och söta, men inget jag vill ha hemma hos mig. Först tänkte jag mig en Jack Russel, men nu har jag helt och hållet bestämt vad jag ska ha. En Dvärgpinscher blir det!


Hur fina är de inte liksom?


I don't want to miss a single thing you do

I år är det många av mina närmsta vänner som ska ta på sig den vita mössan och fira att de klarat av alla år i skolan. För ett år sedan var det jag som laddade upp med fester och studentkryssningar. Samtidigt som vi kämpade hårt med att avsluta alla kurser lämnade vi aldrig en plats utan att ha sjungit "För vi ska ta-a studenten, för vi ska ta-a studenten". Nu är det mina ett år yngre vänner som sjunger den, och jag känner mig gråhårig.

Jag har alltid varit en person som velat göra om allting en gång till för att göra det ännu bättre. Jag skulle ha sagt det där, sjungit lite bättre, dansat lite mer osv. Och nu tänker jag att jag hade kunnat göra studenten till en ännu bättre dag, trots att det förmodligen var den lyckligaste dagen i hittills i mitt liv. Känslan av att känna att min klass faktiskt var enade en dag, och vi för en gångs skull hade samma mål med dagen - att vara lyckliga.

Om jag skulle gå och kolla på studenten i år så skulle det innebära att jag skulle vara galet avundsjuk på alla som stod på flaken. Jag skulle tänka på allt jag hade kunnat göra för att göra min dag bättre om jag fick chansen, om jag skulle se alla mina vänner stå och skrika, sjunga och gråta uppe på lastbilarna. Så jag är faktiskt lite glad att jag kommer befinna mig på andra sidan jordklotet, även om jag såklart hade velat dela mina vänners lycka när det faktiskt är deras stora dag trots min avundsjuka. Dessutom slipper jag ju problemet med att välja vems mottagning jag ska gå på, haha! Nejdå, det hade jag löst om jag hade varit kvar i Sverige.

Men för snart ett år sedan, var det jag som tog studenten. Jag har fanimej redan klarat det.


when I was young, it seemed that life was so wonderful

Först satte jag mig med guideboken mamma köpt om Paris för att kolla igenom lite vad jag vill se och jag har redan kommit på saker vi kan göra, vad det skulle kunna kosta och hur vi ska hinna med allt. Det känns helt overkligt att jag ska få gå omkring på gatorna i Paris och uppleva staden. Det är verkligen en dröm som kommer gå i uppfyllelse om 16 dagar. Jag vet redan nu att jag kommer älska det.

Sen tog jag fram körkortsboken jag fått låna av Madde och började läsa och innan jag visste ordet av det hade jag läst 100sidor och därmed allt om stadskörning och landsvägskörning. Min körskolelärare kommer vara stolt över mig, och jag är själv förvånad över hur roligt det var att plugga körkortsteori! Det här kommer ju gå lekande lätt. Jag mår så bra så bra så bra så bra så braaaaaa.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, och sen träffa Becca för en kvällsfika.


I'll wait for the day you will see, you can't say no to me

Nu har jag jobbat så mycket att jag längtat efter att vara ledig, en otroligt skön känsla. Men nu när jag är ledig så ser jag ändå fram emot att jobba imorgon kväll igen. Det är ju något som är fel..

I vilket fall som helst så har jag sovit ut nu på min lediga dag (okej, jag vaknade 7 första gången och tvingade mig själv att somna om flera gånger, precis som i onsdags), och nu har jag precis ätit frukost och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. För idag tänkte jag dricka kaffe, plugga körkortsteori och ta reda på allt jag vill se och göra i Paris och vad det kostar. För snart åker vi!


after he's been hooked, I'll play the one that's on his heart

Rebecca | säger:
vad roligt att du redan har börjat med packningen

Anna Bäckman ' säger:
haha ja, kunde inte låta bli
men jag vet verkligen inte hur jag ska göra med shortsen..

Rebecca | säger:
men du kommer klara att välja tre par du vet ju hur jag är, jag kommer ha skit mycke problem att packa då får du säga samma sak till mig som jag säger till dig sen nu
hahah

Anna Bäckman ' säger:
hahaha, ellerhur
vi få peppa varandra
alltså guuuuuuuuuud vad roligt
men jag måste ju packa en vecka före dig, hahaha

Rebecca | säger:
hahah jaa det måste du ju! hahhah

Anna Bäckman ' säger:
haha ja så då får du fan hjälpa mig!

Rebecca | säger:
hahaha jaa
du kommer ju inte vara hemma när jag packar!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur fan ska de gå?????

Anna Bäckman ' säger:
hahaha
jag vettifaaaaan
jag får kolla igenom din väska på måndagen när jag är hemma
hur nu jag ska hinna med det
DET HÄR KOMMER BLI GALET TAJT

Rebecca | säger:
jaa det måste du ju nästan göra! du har typ 24 timmar på dig, det är bara gå upp skit tidigt och hålla igång till sent på natten hhah

Anna Bäckman ' säger:
haha ellerhur
och det är om typ.............. 4 veckorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fast då är vi frammeeeeeeeeeeeeeeeeee

Rebecca | säger:
gaaaallleeeeeeeeeet


LET'S GO <3



pour some sugar on me, in the name of love

Bytte tid på jobbet idag, för att jag skulle kunna få sova ut till typ tolv eller något eftersom det var så längesen. Men jag var så trött igår att jag somnade direkt när jag kom hem från MEJB-myset så imorse vaknade jag kl 6.00 och var klarvaken. Så jävla typiskt. Men jag lyckades ändå tvinga mig själv att somna om ett par gånger, och ligga och dra mig någon timme, så nu har jag precis ätit frukost. Sitter med en kopp kaffe och bara mår.

Sen vill jag bara informera om att jag och mammsen åker till Paris om bara tre veckor exakt idag. Vill börja packa nu och bara åkaaaa! Och så mår jag så bra så jag dör hela tiden. Nej, jag dör inte. PUSS.

let’s pretend this is the day we first met

Av ren rastlöshet klickade jag mig in på massor med klädsidor på internet nyss och hittade såklart massor med saker jag verkligen bara måste ha. Men sen kom jag på att jag på något sätt måste inse det som alla andra säger åt mig jämt: min garderob är proppfull med kläder jag aldrig använt. Vet inte hur många gånger min storasyster påpekat att jag har prislappen kvar på något jag köpt för ett halvår sedan.. Vad fan är det med mig? Tror jag att jag är någon typ.. storbloggare eller?

Nej, nu är det bara spara, spara och spara som gäller. Jag har en del utgifter som inte går att få bort, men i övrigt ska det fanimej vara en snål Anna ni kommer träffa de närmaste månaderna. Eller fan, det är bara månaden. Om en månad är jag i Hongkong. Iiiiiiiih!

Och för övrigt hade jag en av de bästa utekvällarna någonsin igår trots att jag inte hade de bästa förutsättningarna (min jobbhelg, inga pengar, O'learys och jag kände ingen på förfesten). Och Billie The Vision and The Dancers är huuuuuuuuur bra som helst.

I can make an air plane of this phone bill, watch it crash land right into the basket.
Let us steal some properties of rich men, let’s play Robin Hood and Marion.
Come on, you know I love you so much. Joy belongs to you and me and us too.
We’re not here to watch the others party. You are here to dance with me tonight.