everybody, scream your heart out

Jag måste säga att jag är en riktig svampplockarkung! Även om jag inte slår Mickis så hittade jag väldigt mycket. Och skönt var det. Skogspromenader och svampplockning är underskattat.


Snygg va?

 


sometimes loves comes around, and it knocks you down

Sitter med massa sladdar över magen och känner mig som en döende gamling. Men det är ingen fara, jag ska bara göra ett EKG-test i 24 timmar, så döende är jag inte. Men det känns jävligt obehagligt.

Nåväl, skönt att vara uppe tidigt och ha en Mickis som får igång en. Om en timme ska vi ut i skogen och plocka svamp. Väldigt mysigt måste jag säga. Jättefint väder idag så vill inte bara sitta inne för att jag hostar lite och har sladdar på kroppen. Kantareller är gott!


I never thought I'd be in love like this,
when I look at you my mind goes on a trip.
Then you came in, and knocked me on my face.
Feels like in I'm a race, but I already won first place.

I never thought I'd fall for you as hard as I did.
You got me thinkin' bout our life, our house and kids.
Every mornin' I look at you and smile,
'cause boy you came around - and you knocked me down.



 "Rebecca, ta kort på mig när jag dansar!"
....
   



mighty, mighty barschool

Hemma från Magaluf. Känns väldigt, väldigt skönt att få maten lagad åt en och att den består av annat än nudlar eller vita bönor. Det var också skönt att ta en dusch i vatten som inte luktar klor och att ta en promenad i höstväder. Men det bästa av allt var ändå att L låg och sov i min säng när jag kom hem klockan fem i morse. Har inte sovit så gott på tre veckor.

Men det värsta är att jag saknar grupp 8 enormt mycket. Anusar och babianer. Vi har verkligen levt tätt inpå varandra 24 timmar om dygnet i tre veckor och på ett eller annat sätt har man liksom kommit nära varenda en av er, lite som en familj. Det kändes som att jag skulle ta med mig alla hem och när jag på avskedsmiddagen kom på att jag inte skulle det började jag nästan gråta. Hejdået på Arlanda var ännu värre. Barskolan har verkligen fått mig att känna hur det är att ingå i en grupp, så otroligt underbart. Och för att inte tala om lärarna Zeke, Anders, Philip, och Stefan som varit riktiga stjärnor.

Och ni tjejer, framförallt, som på de här tre veckor har lyckats bli några av mina bästa tjejkompisar. Har haft så otroligt roligt med er, och verkligen känt att jag har kunnat vara mig själv ända från början.

Försöker lägga upp bilder på Facebook vilket inte fungerar, men jag jobbar på det! Slänger upp några här.

Everywhere we go-o,
people wanna know-ow,
who we a-are,
so we tell them:
We are the barschool!
Mighty, mighty barschool!



Förfest

Lidköping <3 Eskilstuna

Saknar er!

Right back at ya!

Ni är så fina!

Bror, Syster, Digge Pupper och finaste tjejen någonsin!

"Vi har tagit studenteeen, fyfan vad vi är bra"

Myspys


she's nothing like a girl you've ever seen before

Nast sista dagen har i Magaluf och brudarna gick ner till stranden for att lagga dit den sista brannan. Jag ska ocksa ga dit snart, men kande att jag inte riktigt var i form for det an sa jag gick hit for att kolla hur mycket lon jag hade fatt in pa mitt konto. Blev glad.

Jag har borjat komma pa hur mycket jag kommer sakna alla som jag har traffat har nere. Vissa manniskor kommer jag sjalvklart sakna lite extra, men det som kommer kannas konstigt ar att den gruppen som jag har varit en del av 24 timmar om dygnet i tre veckor ska splittras och jag har ingen aning om nar vi kommer ses igen. Det har verkligen varit en underbar tid och jag har traffat sa mycket bra tjejer och killar som jag tror jag kommer ha med mig manga ar framat. Sa javla naaaash!

Nej, nu ska jag pallra mig ner till stranden, sen ska Chris lara mig skata (som han lovat mig sen vi satt bredvid varandra pa planet for tre veckor sen da vi inte kande varandra, tiden har gatt sa fort), efter det blir det drinktavling och avslutningsmiddag och party for hela slanten. Imorgon kvall aker vi hem och pa sondag morgon ar jag hemma igen.

L.


you don't have to look up at the stars

JAG SAKNAR DIG.
11 dagar.
L.

kiss me through the phone

Jag skulle klara mig utan internet i tre veckor, och det har gatt otroligt bra hittills. Tills igar nar tjejerna borjade prata om att springa bort till det superbilliga internetcafét och det slog mig att det skulle vara billigare att prata med L har an att skicka sms till honom hela tiden. Sa jag foljde med, och nu ar jag har igen av samma anledning. Tankte gora en snabb uppdatering har ocksa nar jag anda var vid datorn.

Vadret pa Magaluf ar hur bra som helst, aven om det idag har askat. Vi har redan blivit bruna och fatt lite solsting. Skolan ar ocksa jattebra och nar jag kommer hem ska jag verkligen stila med mina flairingmoves. Lararna ar de skonaste personerna jag traffat, roligaste festkvallen hittills var nar de drog med oss pa barrunda genom flera olika barer helt gratis. Mina "klasskompisar" ar ocksa perfekta, har redan hittat nagra riktiga guldkorn som det kanns som att jag har kant hela mitt liv. Ni ar underbara tjejer!

Men jag langtar lite hem. Framforallt vill jag hem till L som jag saknar mycket mer an jag nagonsin skulle kunnat ana. Men nu ar det bara 12 dagar kvar, och jag drar mig lite for att aka hem ocksa pga alla som jag har traffat har.

Nu ska jag i alla fall ta vara pa solen och varmen resten av tiden. Kanske skriver har nagot mer, man vet aldrig.

You like this shit, don't you? /Flair instructor Philip

I guess you better go and get your armor

"Don't try to explain your mind, I know what's happening here.
One minute it's love, and suddenly it's like a battlefield.
One word turns into a war, why is it the smallest things that tear us down?

Both hands tied behind my back with nothing.
These times when we climb so fast to fall again.
Why we gotta fall for it now?

I never meant to start a war, you know I never wanna hurt you.
Don't even know what we're fighting for.
Why does love always feel like a battlefield?

Can't swallow our pride, neither of us wanna raise that flag.
If we can't surrender then we both gonna lose what we had.

We could pretend that we are friends tonight,
and in the morning we'll wake up and we'll be alright.
'Cause baby, we don't have to fight,
and I don't want this love to feel like a battlefield.
"


a sweet dream or a beautifyl nightmare

Fyfan vad det pirrar i min mage just nu. Har en sjuk resfeber, som ökas på lite pga olika omständigheter, och jag har verkligen inte fattat att vi åker imorgon. Vi har längtat efter den här resan så sjukt mycket och imorgon smäller det. Om 24 timmar är jag framme på Mallorca och en välkomstfest väntar på Grabbarna Grus. Det kan verkligen inte bli bättre än så här. Så sluta mesa och tagga istället.


MAGALUF, RIGHT BACK AT YA.

Nu kör vi!


so baby, kiss me through the phone

RESFEBER. Nu jävlar får du ta hand om mig Rebecca för nu vill jag inte åka längre. Ångesten börjar krypa fram.. Nu vill jag bara åka så peppet kommer tillbaka, det här är verkligen det värsta med att åka utomlands, eller på semester överhuvudtaget. Jag blir alltid så här negativ till allt dagarna innan och önskar att jag har mer tid. Och nu har det ju dykt upp något som förvärrar saken också. Något att stanna hemma hos.

Men jag ska åka, oroa er inte. Det kommer bli tre grymma veckor! Hoppas det blir en mysig avskedsmiddag med tjejerna ikväll. Eller, det vet jag att det kommer bli. Nu ska jag ta tag i packningen men först kommer lite bilder från förfesten igår, som för övrigt var riktigt härlig! 

   
  


aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta

Ja vad ska man säga?

Det enda jag tänker säga är att jag hoppas innerligt att han kommer tillbaka och att jag kan gå på hans spelning på torsdag, även om det just nu ser ganska omöjligt ut. Fan, jag blev verkligen asledsen. Är det såhär det är att verkligen, verkligen tycka om en artist? Hans musik är helt otrolig och jag känner den i hela kroppen, och så är han så sjukt trevlig som person. Och så söt när han står och dansar med fötterna när han spelar.. haha.

Don't leave us Lasse Lindh, kom tillbaka sen!


falling in love with your favourite song

Jag har aldrig lyssnat så speciellt mycket på Mando Diao, men en låt som spelades väldigt mycket runt omkring på festivalcampingen i Borlänge var Dance with somebody. Jag hittade en spelningslista på min spotify som min vän har gjort iordning (Mackans goda godingar), och den innehöll den låten fast i en akustisk version och fy i helvette vad bra den var. I fell in love with your favourite song, Markus.

Är vaken så här tidigt för att mitt nattsällskap skulle iväg och jobba tidigt, och jag blev klarvaken. Det trodde du väl aldrig Mickis? Det här är en mycket historisk händelse och det måste arkiveras. Fast egentligen på ett bättre ställe i min blogg. Det borde typ skrivas ner på att silkespapper med en sån där gammal penna som egentligen är en fjäder, och sen borde det låsas in i ett bankfack någonstans. Sen borde alla radiokanaler gå ut med den stora nyheten; Anna Bäckman är vaken klockan 7:54 fast hon inte ska vara borta förns klockan 12:00.

Så kan det gå. Nu ska jag fortsätta städa, eftersom jag blev avbruten igår, sen ska jag börja smygpacka lite! Lasse Lindh ska få vara med mig, för han är så jävla bäst.