can't stop the rain from falling down

- can't stop the world from turning round
can't stop my heart from loving you


Tänk om något snille någon gång lyckas med att få regnet att sluta falla, och jorden att sluta snurra (det ska för övrigt gå har jag hört?). Då kommer hela den låtens betydelse vara förstörd. Hah. Man ska inte lita på något!

Jag kan inte låta bli att tjata om hur nära det känns till studenten nu. Hannas blogginlägg fick mig att längta ännu mer (även om jag inte dansar såå fult?!). Lyckokänslan finns liksom redan där i kroppen, som om jag redan vet hur det kommer kännas när jag väl är där. Längtar enormt mycket efter att få springa runt i sommarkläder också förövrigt! Var kom snön ifrån?

Ikväll ska vi dränka vår.. lycka?


not even dr phil can save you now

Det är så synd om min syster för att det är så varmt i Thailand, och för att hon inte vet vad hon ska köpa eftersom det finns så mycket och allt är så billigt. Ja, jag har verkligen medlidande med dig Malin?! Tur för henne att hon har lovat att köpa med lite kläder och skor hem till mig, plus några överraskningar! Jag saknar faktiskt min syster.

När man har förändrats mycket och gått igenom olika rum i sitt liv, så har man en helt annan syn på saker. Det är svårt för mig att acceptera och förstå vissa saker med tanke på att jag vet hur det är att vara en annan person än den jag är nu.

Jag har massor att se fram emot i år, det driver mig.

sometimes i feel so out of place

Ända sen jag kom hem från Playa del Inglés har jag bara längtat efter att åka iväg igen. Det känns som att jag bara är och hälsar på här hemma för att gå klart gymnasiet och sen åka tillbaka och träffa alla som var där nere tillsammans med oss. Pokerface och Womanizer ger mig magknip!

Men nu är det fan bokat. I september i år kommer jag och Rebecca springa runt i Magaluf med massa andra glada klasskamrater och lära oss kasta med flaskor och blanda 100 olika drinkar. Jag kan knappt bärga mig. Värme. Fest. Jobb.

Så nu ska det jobbas, sparas och tränas. Det är en världslig sak!


och jag svär att aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

Det var det där med att prioritera ja. Just det. Så jävla bra går det.
Jag förstår inte hur jag ska klara av den här terminen, den ger mig ångest, verkligen. Längtar bara till studenten nu, och allt roligt jag ska göra efteråt. För roligt ska det verkligen bli. Jag och Rebecca, och en massa sprit. SMACK?
- natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

på tal om det; 27 februari ska jag på Håkan Hellström i Örebro
Det var min julklapp till min bästis. LIVET, Josefin, LIVET!

jag sa jag kände mig så jävla ond

Ibland finns det stunder då livet bara känns kanon. Sådär jättesuperbra och man kan inte förstå att man bara några dagar innan tyckt att livet varit pest och pina. Bara efter en dag i skolan fick jag årets första sammanbrott, och började gråta för att mamma bad mig hjälpa henne med maten. Frågan är ju hur jag ska klara av den här terminens stress.

Jag tror att min lycka dök upp igår när jag var på jobbet och läste min lönespec. Idag har jag fått en skaplig summa insatt på mitt konto, och min löneförhöjning i och med att jag blev 18 har gjort så att jag inte ens har ångest över den kommande helgen som bara består av jobb. Pengarna är väl behövda till mitt sparkonto nu eftersom mina sommarplaner kommer bli dyra, men åh så roliga.

Så ja, just nu känns mitt liv helt kanon och det ska jag, och som rektor Karin en gång sa, "suga på".


you're the inspiration

Det är sista terminen nu. Om bara några månader tar jag studenten tillsammans med min klass, SPSP, som trots allt som tjafsats om kommer bli en saknad grupp människor i sommar. Vet att jag kommer tappa kontakten med många. Tidigare gav det mig enormt mycket ångest eftersom jag inte ens visste vad jag skulle göra sen. Att jobba på Ica känns bara så enormt fel. Jag kan inte se mig själv som en kassörska eller brödansvarig (haha) och bara tanken på att jag ska jobba där tre gånger den här veckan ger mig magkatarr.

Men efter att jag varit i London och på Playa del Inglés väcktes tankar och funderingar om framtiden. Det faktum att jag kommit närmare min låtsassyster Rebecca gör också att det förenklar vissa saker som skulle kunna gå att genomföra. Dessutom har jag ett gäng tjejkompisar som har stora förväntningar på framtiden vilket inspirerar mig. När Madde satt mitt emot mig och berättade om sin festfixar-utbildning i Australien lyste det om henne, och jag hoppas verkligen att Hanna vågar söka till designutbildningen i Florens. Tjejer - vi kan!

Bara för att jag inte vet vad jag vill jobba som när jag är 40 och har barn och hund, så betyder det inte att jag inte har möjligheter nu. Jag behöver inte jobba på Ica tills jag vet vad jag vill. Jag kan göra vad som helst. Och det ska jag. Nu ser jag fram emot studenten mer än någonsin!

pokerface

Jag vill bara åka tillbaka till Playa del Inglés.
Helt seriöst så kan jag säga att det var en
av de bästa veckorna någonsin i mitt liv.
Jag kan nästan lova att de jag tillbringade
veckan med håller med mig. Eller?

Vet egentligen inte hur jag sammanfattar
den bäst. Finns många alternativ.
- Det är en världslig sak!
- Det spelar ingen roll
- Smack!
- Bajs
- Mmmmm!
- Penis och Anus
Jag längtar iallafall tillbaka som fan, och
jag ska se till att jag får träffa alla igen!









TA MIG TILLBAKA!

du kommer aldrig mer va' ensam

Josefin. säger:

vi har så sjukt sköna kompisar måste jag erkänna

Anna ' 18 säger:

ja, jag vet

Anna ' 18 säger:

de finns inga bättre

Josefin. säger:

nee 

Josefin. säger:

de är så sjukt kul med dem jämt

Josefin. säger:

om vi blev strandsatta på en öde ö så skulle vi ha sjuk kul 

Josefin. säger:

ännu bättre om det fanns vodkaträd där


i don't know why i want you so

- cause i don't need the heartbreak

Vilken underbar nyårsafton jag hade,
den var helt perfekt verkligen! Tack Hanna
och Marcus för en mysig middag. Och
tack Rasmus för en sjukt bra efterfest.

Jag säger bara; kom igen Lena,
vad skulle vi annars göra?
och alla andra sköna Håkan-låtar som vi
skrek och dansade till igår.