what hurts the most

Fan vad jag hatar dagar där man går och tänker på allt dåligt man varit med om, och allt man förlorat. När man tänker på alla vänner man förlorat, och alla dåliga människor man gett en chans. När man tänker på att man skulle ha ätit apelsiner fast man trivdes grymt bra med sina äppelbitar i kanel.

Men jag tror inte att det finns någon som förstår hur mycket jag önskar att jag tagit alla chanser jag fått till att sjunga.

Kommentarer
Postat av: Helena

ÄPPELBITAR I KANEL <3 Du hade ju alltid med det till Lundby i sånna där återförslutningsbara påsar :P

Postat av: Anna

Haha, ja det hade jag :D påsar från tedak!

2009-10-07 @ 20:23:50
Postat av: Moa

Men tänk va bra man mår när man tänker på hur mycket roligt man har vart me om, så många underbara människor man har träffat och lärt känna. Att man lyckats med så mycket i livet, att man e den man e och att det finns massor som tycker om en för just den anledningen.

Man gör inte alltid rätt saker och ibland väljer man fel väg i vägkorsningen, men det blir alltid bra i slutändan. På ett eller annat sätt. Man lär sig av sina misstag och det man inte dör av blir man starkare av.



Anna, kom ihåg 3 saker:

1. Utan dalar, inga toppar.

2. Det e i motvind draken lyfter.

3. Jag finns alltid här för att stötta dig. Jag ska göra mitt allra bästa för att du ska må bättre och bli på bättre humör. Jag kommer inte alltid att säga rätt saker och jag kommer inte alltid säga de saker du vill höra. Men jag lovar att jag gör allt för att göra dig starkare och för att du ska må bra, även om det kanske inte ibland känns så. Jag finns för dig!

<3

2009-10-12 @ 22:51:09
Postat av: Anna

Moa, är så glad att vi träffats. Vad hade jag gjort utan dig? Du är som ett berg, ett jävla berg. Tack <3

2009-10-13 @ 07:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback