we were young and wild and free

Ibland kan man ha svårt att koncentrera sig på föreläsningar. Då kan det sluta med att man (kanske fyra tjejer, varav en har 50% utländskt påbrå och bra idéer, en annan är en rödhårig möjligen halvthailändsk akrobat, en tredje är brun som en 'invandrare' med ett smittande fnitter och en fjärde har celluliter på låren men ser galet svensk ut. Bara kanske alltså, det måste ju inte vara så) skriver ihop en saga tillsammans. Då kan den bli ungefär såhär:

"Det var en gång en liten blatte som gick till ICA för att jag älskar honom, men vi har inte samma syn på saker som till exempel Jens glasögon. Kanske ville bjuda honom på omogna körsbär i trädgården, för han var Pelle, bara en i mängden. Men vad gjorde det när vi kom fram till campingplatsen och bestämde oss för att slå Pelle."

Eller så kan det blir något i den här stilen:

"Det var en gång en stad vid namn Sundsvall som ibland fungerade som helvetet på jorden. Galna journalister och tidningsbud som bara var urkassa och bara var ute efter pengar, popularitet och därmed massa snygga killar. Men det var ändå rätt tråkigt, det luktade inte så gott som Davids systers kompis mammas köttfärssås. Kanske tycker även han att sura godisar var förbjudna på lektionen eftersom tidningsbudet fortfarande bara suktade efter en sak, en snygging. Men nej, inte nu heller. Bara illaluktande gas som fick oss alla att vilja spy. Eller så var det en underbar, underbar gris."

Typ så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback